Kojterroristen

Skapade en koja av vardagsrumsbordet vilket lyckades underhålla den förkylda lilleman (och mig) ett bra tag efter lunch. Men efter ett tag tyckte ungen typ "men think outside the box, morsan!" och förvandlade i en handvändning den simpla kojan till en innovativ fåtölj.

Tror förövrigt han fejkar både hosta och snor. Jag menar, så här vild är aaaldrig jag när jag är förkyld! (Har uppskattningsvis blivit av med ungefär 30% av mitt hår under dagens lek. )

I rest my case

Efter nästan två timmars kamp mot tröttheten (stenhård, tårfylld kamp) slocknade lilla, förkylda killen.
Hjärtat mitt. Vet ju att du gillar att hänga framför dvd-spelaren men nästa gång - ge mamma en hint lite tidigare om du är helsugen på att sova där!

Positivitisdag

(Hur töntig var den rubriken på en skala?)

Ett genombrott: igår på väg från dagis körde Tyson på "jajajaa" istället för "NEEE!" Skönt med en (tillfälligt i alla fall) liten ja-sägare.

Är nu på tåget hem från skolan. Projektarbetet artar sig, vi höll oss till och med lugna och sansade dagen till ära. Applåder!

Längtar till första advent. Accepterar inget jultjafs i dessa tider men DÅ ni, åker Carolaskivan och ljusstakarna fram! Mys!


Det här var en studie i hur osammanhängande ett inlägg kan vara. Avslutar med en bild helt utan koppling till texten.

Skål!



Jättemycket måndag idag

Tror jag fortfarande är trött efter helgens äventyr. Efter det stora, feta, grekiska födelsedagsfirandet! Hade sjukt roligt med ett gäng härligt galna människor.
Älskar situationer där man plötsligt stannar upp och känner: hur sjutton hamnade jag här?! När typ hundra greker och jag står och dansar till ett grekiskt liveband i en halvt undangömd lokal i Solnas industriområde kl tre på natten. Bra grejer.

Måndagen har hittills inte varit fullt så spännande. Om man inte räknar detaljerade disskutioner angående ett UML-diagram över DN-galans informationssystem för spännande. Och det känner jag inte för just nu.

Vart ska greken sova?

Obetydliga förseningar i tågtrafiken imorse men lyckades försena mig själv genom att åka till skolan fast min asgrymma projektgrupp skulle ses i Solna. Fail.

Påväg ut ur skolan smsar jag koncentrerat medan jag knallar genom korridoren. Plötsligt svartnar det en sekund för ögonen och det känns som att huvudet går i två delar ungefär. Jag lyckades alltså göra en mindre missbedömning av korridorens riktning och slår således huvudet i stentrappan. Fail 2.

Är själv, kan alltså inte ens börja asgarva okontrollerat när den värsta smärtan lagt sig. Får istället skämmas i tysthet och hoppas att huvudvärken är ett kortvarigt symptom. Sparar skrattet till ankomst i Solna. Fail 3.

Annars så är detta en fantastisk dag.

Kan bara tillägga att nej Eleni, det är ännu okänt vart greken ska sova.

PEACE OUT

En kaffe i solen

Hänger på Märsta station. Kraftiga förseningar men noll info vad det egentligen betyder. Förbereder mig på si sådär en vecka på denna mysiga stationsbänk, på det viset kan jag bara bli positivt överraskad. Inleder väntan med en kaffe i solen och är tacksam för att Sverige inte bjuder på snöstorm dagen till ära.

Inne på tredje delkursen i skolan nu,har massor att göra på projektet... Otroligt opraktiskt att sitta här alltså.


Jag och Tyson hälsar till min fina kusin att vi saknar henne, med en regnig men finfin bild.

Tågstopp

Tänkte skriva lite ironiskt att "det är stopp i pendeltågstrafiken, vilken glad överraskning!" Fast det är det ju inte, någon överraskning alltså.

Så: det är stopp i pendeltågstrafiken, VAD GLATT.

Funderar på att spontant stämma upp i "we shall overcome!" och se hur många försenade men tappra resenärer som hakar på. Kanske addera någon form av entusiastiska danssteg, för värmens skull.

Nu måste jag sluta skriva, innan mina fingrar fryser till is och ramlar av.




Längtar till hämtning av liten vilding på varm förskola.

 

RSS 2.0