Hårding

Okej nu tänker jag skriva det - SÅ TRÖTT PÅ ATT VI ÄR SJUUUKAAA. Så är det med det.

Idag rök Tysons hår. Var hos Sandra en sväng och Rawas fick agera barnfrisör. Han lystrar nu mer till namnet "Skalle-Per" alternetivt "Tuffing". Han hade sin skinnjacka idag också, kombinerat med nya frisyren och en butter uppsyn - jag svär att jag såg en mötande liten tant darra till och ta ett fastare tag om handväskan. SÅ hård såg han ut!
... fast väldigt gullig också, okejdårå :)

Var på Awards gala på Arlanda i fredags, riktigt kul! Prisutdelningar, dansuppvisning, massa god mat och lite dans med Adam Tensta på scen. Fick dra mig hem till tolv eftersom min kära moster satt barnvakt i min lägenhet. Det var lika bra det, för Tyson tyckte som vanligt klockan sex var en förträfflig tid att skutta ur säng lördag morgon. Då var humöret inte helt strålande kan jag erkänna.

Trots detta tog vi oss in till stan och kikade på min fina mors keramikutställning - hon gör så vackra saker duktiga mamman min! Kollade runt lite i affärer och så men var mest jobbigt, föredrar stan på vardagar jag... det blir så besvärligt med barnvagn med folk exakt överallt.

Känner mig lite i otakt med mig själv just nu. Bäst att gå och sova.


PUSS

Woho, förkyld!

Så tjatigt med alla som är så trötta på att vara förkylda, tycker ni inte? Så därför säger jag YESS jag har mått skit idag!Huruvida detta är min sanna känsla låter vi vara osagt.
Lilla killen rosslar på stackarn. Ögonninflammationen verkar i alla fall ha avstannat, det tackar vi för. Mina egna värkande ögon har jag tänkt ska vara glada och pigga imorgon - tack på förhand!  


Åh åh åh, tror bestämt det verkar lösa sig med bostadsbidraget. SING HALLELUJA!

Ska sova typ NU. Sjukt tidigt men ack så välbehövligt, måste få några extra timmar ifall jag inte ska segna ihop på jobbet imorgon. Typ svimma av rakt i pommesfritösen, huvva! Bäst att springa i säng.


PUSS

Tussilago


En liten fjutt till Tusse-tussilago tar sig en svängom i Manchester.


I veckan när jag skulle hämta Tyson på dagis kommer han knallande till mig där jag står och fixar med vagnen - och räcker mig något som baskemig är "det finaste jag sett sen jag konfirmerade mig"! En liten, liten blöt Tussilagoknopp. Tyson har officiellt plockat blommor till sin ömme moder för första gången. Får nästan en liten tår i ögat vid minnet ♥ Det var vackert, det var det.



Efter en myshelg spenderad med bästa kusinen är det alltså dags för jobb imorgon. Vaknade och mådde skit imorse, men jag får pilla i mig ett par alvedon och köra på imorgon så är jag faktiskt ledig sedan tisdag och onsdag.
Övertrött just nu så rusar till sängen. Ber (oreligiöst) om att vi ska få sova många, långa härliga timmar i natt. Man ska aldrig ge upp hoppet ;) 


PUSS 


Toalettbekymmer

Hade en flygande liten superhjälte hemma ikväll! Fram och tillbaka for han. Snabbare än vinden med viftande armar och ben, världens underbaraste leende och ett bubblande skratt som fick hjärtat mitt att svälla flera storlekar. Slutade först när han knappt kunde andas hahaha... Ingen är så lyckligt lottad som jag ♥



Till något helt annat - Ni vet på toaletter, hur låset ska visa rött när det är låst och vitt när det är ledigt? Det är verkligen en helt orealistisk stor del av toaletter jag vart på i mitt liv som visar FEL FÄRG. Det här gör mig riktigt upprörd, det gör det. För det måste ju baskemig vara det absolut ända man tänker på om man installerar ett sådant lås. Det finns femtio procents chans att få rätt färg för rätt läge. Så gör man FEL?! Helt orealistisk stor procent I TELL YOU.

Jag vet ju att alla tänker på dessa stora viktiga frågor dagligen, jovisst. Så nu har jag lagt fram min åsikt i den heta debatten.



ps. igår körde jag bmw!


PUSS

våldsam natt

Inatt vaknar Tuson av - vild gissning här - mardrömmar, och gråter av hjärtans lust. Halvsovande mamman ställer sig upp och tror att jag vält ner lilla barnet på golvet, i ren panik snubblar jag till och dunkar huvudet i väggen.. eller något liknande. Alltsåååå, tycker själv att hela händelseförloppet var otroligt förvirrande. Speciellt när jag yrvaket inser att lilla herrn inte ens är i närheten av den sidan sängen utan ligger och snurrar vid fotändan, medan jag står brevid nattduksbordet med fötterna insnurrade i mitt täcke och stoltserar med en shiny new bula i pannan.

...JA eller så kan man ju sova på natten! Tror vi testar det i natt faktiskt :) 


PUSS

Klump av kärlek rakt i nyllet

Du ska få se pappa, jag ska inte ge upp. Jag ska minsann köra din kära bmw innan veckan är slut!  Skulle ha övningskört idag. Men Tyson var så trögsomnad att det blev för sent. Han är svår att tvinga ut på vägarna min bästa fader, men jag ger icke upp trots nederlag - ja jag reser mig igen! (Oj fick lite kräks i halsen där)


Vad i hela fridens namn har Tyson börjat med vid sömndags? Om du, kära son, läser detta i en avlägsen framtid så vill mamma att du gör ditt bästa för att komma ihåg... Varför skulle du promt sova PÅ mitt ansikte? Hela kroppen uppkrupen på mig och tyngdpunkten mitt i mammas stackars fejs. Det är ju ingen miniplutt vi pratar om heller, vi snackar nästan 14 kilo kärlek klistrad i nyllet. Till slut ger man ju upp för att man bara vill att lilla herrn ska sova någon gång. INTE smart. Inte smart alls. Så fort man börjar röra en muskel igen blir han tokilsken och måttar en höger alternativt - vilket var fallet ikväll - kör ett finger rakt i ögongloben på den olydiga madrassen.
Ja ja jaaa klart han kanske borde sova i egen säng. Men hur? Någon med konkreta tips kan ju räcka upp handen nu. Utan "lämna att skrika"-tips tack. Ganska säker på att alla fönster i huset skulle hinna spricka av min gosunges lungkraft innan någon sömn infinner sig. Inklusive mitt hjärta.
I vanliga fall räcker det med lite vaggsång och hålla hand men som sagt - vad i hela friden?! Hoppas på att det är en övergående fas. 





"Puss och godnatt lilla älskling!" POW! "en skallning till dig min kära mamma. Godnatt."

PUSS




 

Robert Gustavsson

Åh, igår vart jag bjuden på Italiensk middag på Dolce Vita i stan för att sedan dra vidare till Robert Gustavssons jubileumsshow på cirkus! Fantastiskt roligt var det! Tack, tack, tack moster och mami ♥. Han är bra skön den snubben, det är han baskemig. (Underdrift)


Tänkte skriva massa saker men hade just ett otroligt obehagligt telefonsamtal från många mil bort. Luften pyser ur mig. Bäst att duscha och sova sig till en fantastisk morgondag. Ny jobbvecka och förhoppningsvis äntligen frisk Tysonkille!







... Nu är högskoleansöken inskickad, håller alla tummar!



PUSS

curry

I morse hällde jag curry på min havregrynsgröt. Istället för kanel alltså. Det värsta är att jag åt upp alltihopa, orkade verkligen inte tina nya bär... summa summarum så rekommenderas curry EJ som frukostkrydda.

Håller tummarna stenhårt på att få sova inatt, utan ledsen killes hårda trumvirvelsparkar i revbenen. Hoppas, hoppas, hoppas...



PUSS

after påsk

Myspåsk! Massa familjemiddag och faktiskt alldeles lagom med påskmat och godis för en gångs skull. Alldeles för mycket ledsen och sjuk Tyson... Stackars mammas snuttis. Äntligen på bättringsvägen i alla fall, imorgon blir det dagis för herrn!

Är så sjukt taggad på att träna! Allra helst dansa. Känner att min själ skulle må bra av att dansa. Dansa och svettas eller vilket som. Ska baskemig se till att anmäla mig till en danskurs till hösten. Vill man tillräckligt mycket så går allt! Trots pengabrist, tidsbrist och barnvaktsbrist. Lets DO IT.  
(Läser http://minajagochbebisen.blogspot.se och blir extra träningstaggad! Bra där Lisa :)



Snart snart snart är det sommar och livet är knepigt men otroligt fint.

DO IT, PEOPLE, DO IT.


PUSS

Blivande student

Är så himla glad att jag äntligen känner mig säker på vad jag vill göra i framtiden. Frågan är om det ska bli Uppsala eller Stockholms universitet... Data och systemvetenskap blir det! Kommer bli AWESOME.

Något mer som var AWESOME var utekvällen i fredags, hade så grymt kul! Lördag förmiddag inräknad hahaha...


Mindre awesome är att Tyson är sjuk, stackarn är asrisig ochn jag måste vara hemma från jobbet. Otroligt icke-awesome faktiskt. Fick en otroligt solig och trevlig promenad med finaste Marlene på förmiddagen dock - lilleman fridfullt snarkandes i vagnen♥

Nu kallar sjuklingen bestämt på min uppmärksamhet här..  




PUSS

RSS 2.0