NU SÅ

Lyckas inte uppdatera här sådär mycket som jag tänkt. Är alltid på väg att logga in och inser att klockan är nästan mitt i natten och att det finns viktigare saker att göra - sova, till exempel.

Ledig igår, ledig idag. Sommar utomhus och min själ sjunger! Som jag längtat! Tyson verkar ganska nöjd med hela sommargrejen, i alla fall sedan jag inhandlat en turkos och otroligt fashionabel solhatt till herrn. Enda huvudbonaden som får sitta kvar faktsikt. Han har världens ballaste keps men den är tydligen helt oacceptabel. Hinner knappt toucha toppen på hans lilla huvud innann den förs av med ett bestämt tag och blir skickad åt fanders. Solhatt it is! 

Tysonmannen fick hänga på dagis både igår och idag, en kortis sådär. Så mamman passade på att använda sin nya favoritägodel. Erika ♥ crosstrainer. Så mycket bättre att träna på dagtid, när man kan pumpa upp musiken lite! Tränar ju mest när killen somnat, när man är astrött och det egentligen är vilodags för kroppstackarn...

Sedan har vi hängt lite i diverse lekparker och mormors trädgård. Sprungit lite i vattenspridare för första gången. HAHA hoppas jag aldrig glömmer Tysons min när han ställde sig i det iskalla stänket efter att jag dragit av honom kläderna... Helt förfärad vart han, kutade hela vägen in i huset igen och ställde sig för att titta på vattnet genom fönstret istället. SMART, kiddo ;)  

sorry for partyrocking

Inte i toppform dagen till ära, lite sliten efter gårdagens bravader. Var absolut en trevlig kväll men Kung Carl var fullt av mösspåtagningsglada studenter... När jag säger fullt så menar jag att det var skitjobbigt asmånga artonåringar freakin eeeverywhere. Bäst att hålla sig hemma när arlandagymnasiet intar stället - note to myself. Det är ju så illa att man känner sig som en nedrans tant! Träffade finaste Marlene så fick i alla fall vara morsa på stan tillsammans med någon ;)
Men tack Jessicagullet för att du fixade asmumsig grillmiddag! Och tack gud att Jessicas altan har tak så vi slapp bli dyngsura under pågående åskskur(!!)

Igår på dagen var jag ledig underbart nog, slängde in lillkillen på dagis en sväng och gick och skrev kontrakt för anställning på mitt gamla jobb som vårdare. Drog till stan och shoppade lite. Vart mest kläder till Tysonmannen, åh han är så stilig i sin nya jacka ♥

På tåget in var jag med om något som stärkte mig i beslutet att beställa en ny telefon... Satt omgiven av en hel klass med femteklassare (Alla älskar ju när det händer, right?) Så ringer min telefon jag inhandlat för 99 kronor på Willys. I samma stund som jag svarar inser jag att praktiskt taget varenda snorunge sitter med en egen iphone och lyssnar på musik eller grejer med en av de tusentals andra funktionerna. Inte okej. Så jaaaaa, ska beställa en telefon snarast.  



Idag har vi alltså mysdag. Killen sover nu sött och funderar på att joina honom i slummern en halvtimme eller så. När vi vaknar ska vi pappa/morfar och käka lite grillat. Life rocks.



PUSS

MYS

Värsta sommaren ute! Min själ har crejvat sol känner jag. Satt hos mamma igår i trädgården och bara mööööös. (Myste? Mysade? Mysta?) På efteriddagen strosade jag, Tyson och Jessica ner till Märstaån och slängde lite torrt korvbröd på ankorna. "Kaka!" Sa Tyson när han tittade på änderna och menade "kvack, kvack". Sen sa han "Kaka!" och stirrade stint på det resterande korvbrödet. Så fick slänga en kant till lilla hungriga barnet också. Ibland är han inte direkt en finsmakare, mitt hjärtegryn.

Valborg var också mysigt. Spenderades först på jobbet och sedan på Skogsvägen hos mamma/mormor. Middag hos grannarna och sedan höll jag Tyson vaken så han fick spana in sin första majbrasa. Han vart underbart fascinerad och mamman vart svettig då han satte full fart mot lågorna med lysande ögon och viftande armar. Han sjöng även med i den inte så jätteorganiserade allsången.
Det coola med denna valborg var att jag INTE FRÖS. För det är ju typ standard på valborgsmässoafton. Att frysa rumpan av sig och komma hem med värk i fingrar och istappar i håret, typ. Men det var ju riktigt behagligt!

Ikväll åt vi spaghetti och köttfärssås hemma hos Marlene, Patrik och Alice. Väldans mysigt det också!




Dags att mysa i säng!


PUSS
RSS 2.0