DSV

Nu har jag varit på introduktionsdag på universitetet! Kändes awesome. Ännu mer taggad nu. Var ju ganska stel stämning på rundvandringen dock. Knappt en min svepte förbi alla nya studenters stonefaces, knappt ett ord yttrades över stängda och möjligtvis ihopklistrade läppar... verkar i alla fall finnas en hel del härliga och entusiastiska människor på instutionen, även om just de som visade oss runt kanske hellre hade typ pillat sig i naveln än presenterat studentcafét just denna regniga dag. Första kursen drar igång på måndag, let´s DO IT!

Tyson sov tydligen inte på dagis så trodde kvällen skulle bli katastrofalisk men icke sa Nicke, det gick finfint! Med den mycket positiva sideffekten att han somnade på högst tio minuter istället för den vanliga timmen. Way to go, Tyson! Han blev inte heller stressad när hela gänget (familjen) dök upp till kinamatsmiddag hos mormor hans, istället high-fiveade han hela gänget och fnissade iväg. (Way to gooo)

Helt slut, måste släpa mig till sängen. Magen står åt alla håll av all kinamat jag pressat i den och var så nervös imorse att jag tror det tömde energiresurserna. Imorgon står häng med syster och hennes karl på schemat, ska bli supermysigt. Mot eftermiddagen grillning hos Carro för att ta adjö inför hennes flytt till Australien. Grymt med grillning, tråkigt att hon ska åka...

Peace out och buenos noches
xxx

Lill-apan på skansen

Skansen var härligt, lilleman var i extas! Mest fascinerande "djuret" var en stor konstgjord råtta. Han samlade massor av mod och ville hålla hand innan han petade råttan på huvudet, vilket verkade ge honom en sådan adrenalinkick att han blev tvungen att rusa runt i en cirkel innan nästa försök. Kanske ska införskaffa en sådan råtta i födelsedagspresent till ungen? Kan han smyga runt den och fnissa här hemma hela långa dagarna. Han var även fantastisk på att härma fåglarna! Det var några slags papegojor som skrek öronbedövande om att bli strypta (ja det var så JAG uppfattade det i alla fall) tills jag såg hur Tyson ställde sig med stora ögon och tittade... tittade... sedan fick han luft, massor av luft, och tog i från tårna! På första försöket prickade han precis rätt ton, vart riktigt imponerad. (Ville inte strypa honom alltså. Han var så otroligt koncentrerad och söt att jag kunde förlåta trumhinnorna som gick i tusen bitar) Alla ungar runt omkring höll snabbt för öronen och flydde fältet, jag kunde ha stått kvar hur länge som helst och beundrat min lyckliga, tjutande unge.
 
Idag har jag frostat av frysen, ringt nödsamtal åt en omkullvinglad gubbe och fikat med min fina Nathalie.
 

Hejdå Max!

Idag jobbade jag sista schemalagda passet på Max. På fredag är det introduktionsdag, sedan är jag officiellt student! Känns grymt faktiskt. Kommer dock sakna alla goa kollegor på max, puss på er ♥ står ju kvar som extra så är ju inget defenitivt TACK OCH HEJ men lite sorgligt är det minsann...
Börjar bli riktigt nervös för skolstart, tänk om jag är för trögskallad för att få in allt nytt? Tänk om min hjärna geggat ihop efter att inte ha använts ordentligt på så länge? Time will tell. Ska göra mitt bästa det är ett som är säkert. 
 
Oj vad Tyson har bubblat på idag haha, inga riktiga ord men OJ så han vill! Han hade en förmodligen otroligt meningsfull och koncentrerad konversation med TVn när jag lagade middag. Får hoppas att "Bob the builder" förstod mer av pladdret än jag gjorde.
 
Klarat två hela dagar av min fasta, eller detox eller vad man nu vill kalla det. Har en lätt och mystisk huvudvärk annars har det gått fint. Får äta grönsaker, frukt och nötter under fyra dagar och nemas annat. Två dagar kvar! När någon frågar varför i hela fridens namn jag sysslar med detta har jag inget kort svar. Iden föddes när jag såg en dokumentär om ätande och mat i Manchester, bland annat om hur allt överätande och att faktiskt nästan aldrig gå hungrig påverkar våra celler... blablabla och på den vägen är det. Det är bra att fasta ibland helt enkelt, och tanken på att gå helt utan mat gjorde mig oroad för min mentala hälsa så kör någon halvdan variant.
 
Imorgon drar Tyson och jag in till Skansen med mamma/mormor. Ska bli fantastiskt mysigt men man vet inte vilka övernaturliga mammakrafter ett sådant äventyr kan kräva så bäst att hoppa i säng nu. Imorgon ska det klappas getter!
 
 
Peace out & pusspuss.

Höst?

Nu blev det höst. Så kändes det ute idag i vilket fall. Hösten blåste kanske in med tromben igår? Jajemen, var minsann en tromb i Märsta igår! (Knäckte några träd ute på min kära vän Nathalies gård och tog en sväng i hennes vardagsrum, hoho) 
 
Var på en härlig sommarfest i helgen i alla fall, min kusins 25års kalas gick av stapeln. Sippa champagne på Mosebacke terass med trevligt sällskap är ett helt ok fredagsfördriv - heeeeelt OK!
 
 
Har fått så många pussar och kramar av min lilla karlakarl senaste kvällarna så man blir alldeles tårögd! Är det möjligt att lilla herrn planerar något rackartyg månntro? Ska han överraska mig med något slags domedagsutbrott imorgon kväll, och vill skapa en falsk känsla av trygghet? Jag kan gå med på det. Efter all denna kärleksbombning ska jag nog med iskallt lugn kunna hantera vilka vilda skrik och skallningar som helst <3

Snorunge

Han är snorig alltså, ungen. Var tvungen att behålla busfröet hemma idag kände jag, så fick han smeta snor i hemmets alla vrår istället för alla andras ögonstenars ansikten på dagis! (Alltså nej lägenheten är ju inte täckt av snor. Får jag hoppas.) 
Vi drog en sväng till Eurostop och stannade vid Jysk på vägen för att köpa nya kuddar. Hur underbart är inte det? Mina gamla, klumpiga, föråldrade och osköna kuddeländen åkte ut på tre röda - jag ska sova SJUKT gott i natt!
Råkade shoppa lite annat också hehehe har en ganska stark dos av ångest där ja... men det var ju fantastiskt fina saker. Till och med rea, var det ju. Ja faktiskt höjde de nog min livskvalitet med flera procent, nu när jag tänker efter. I synnerhet kvaliteten på kommande festligheter, nu när jag har en ny klänning att virvla runt i Jag tänker faktiskt gratulera mig själv för att jag shoppade idag, det tänker jag! (Just det. Där fick du, ångest, där FICK du!)

RSS 2.0