solsolsol

Hur många dagar i sträck har solen skinit nu? BLOODY GREAT!

Jobbat kväll och Tysonmannen hängde med min moster, det hade gått askalas och jag är så glad över det! Både för mosters skull som slapp tampas med ett litet monster och för Tysons skull. Han har vart mycket ledsen senaste dagarna så helt underbart när han är glad och harmonisk.

JAG SKÄMS. Har inte gett Herman till en endaste person. Surdegskedjekakan Herman alltså. Ska baka en imorgon innan jobbet, nu när jag matat underverket och rört korrekt antal gånger per dag... tagit så bra hand om min Herman ska ni veta! Han bubblade som en galning också, tror han vart extra glad då jag gav honom fullkornsmjöl istället för vanligt. Typ "TACK åååååh tack så mycket, har hört vitt mjöl är rena giftet -eftersom den första dosen mjöl injicerades i min arma kropp(smet) runt sekelskiftet ungefär HAR det faktiskt förvandlats till rent gift. Men baka mig du och smaska i dig, det går säkert bra PUSS" Så tror jag Herman tänkte. Eller något liknande. (Tror jag är lite trött, ursäkta.)

Checkade in lilla barnet mitt till dagis vid elva i förmiddags och när jag kom hem sov han så sött. Jag kan knappt vänta tills han vaknar imorgon! Vill mysa med min lilla fis. Kanske ska gå in och hoppa lite i sängen så han vaknar till och jag får hålla lilla handen ett tag?


Godnatt, PUSS

denna dag sög balle

Fick ju massa tvätt gjord i alla fall. Bäst jag slutar skriva där.

PUSS

Sunday

Känner mig söndagsseg idag. Funtar på att rasta Tyson i solen en sväng, men han verkar hängig idag. Snorig och hostig IGEN... skit är vad det är! Vi var ute en sväng i förmiddags i alla fall.
Om ett tag kommer moster över för middag och kvällsobservation av litet barn. Hon ska hjälpa till och barnvakta tre kvällar i veckan som kommer, så vi kör lite inskolning :)

Gjorde riktigt lyckad lchf middag åt middagssällskapet igår, de stannade och gluttade på melodifestivalen. Till min stora förskräckelse gick Flinck vidare! Vet ej ifall förskräckelsen beror på självaste Flinck eller det faktum att jag skulle föredragit Sean den första Banan i final. Brr.

Min stackars granne kom inrusande här alldeles förtvivlad förut, hennes lilla dotter hade vält hela ugnen så det var glas över hela köksgolvet... Sopade och ringde hyresvärd men önskar jag kunde göra mer, hon var så väldigt ledsen :( Nu är jag oroad att Tyson ska lyckas med samma sak, ugnen kan ju inte vara rätt ditsatt ifall en tvååring kan välta hela schabraket?! 


Nej dags för lite middagsförberedelse!


PUSS

tgif

Ikväll har vi avnjutit god middag hos pappa/morfar och Carina. Nu är det fredaaagsmyyys....Eller ja snart fredagssömn. Utan ställd klocka och allt, endast Tyson-väckning imorgon! Vilket i och för sig kan bli klockan sex eller så men hoppas så in i baljan på att få sova till sju. Låter fantastiskt faktiskt. Att avrundas med mysfrukost med lillprinsen ♥

Ser fram emot mysig helg. Imorgon ska vi hänga med vår bästa Catrin för att sedan ha mamma/mormor och Leffe på finmiddag. Vill laga en extraordinär lchf middag, tips?!

Dags att slänga sig i soffan och byta kanal, Big Brother i bakgrunden ger mig eksem i öronen.

PUSS!
RSS 2.0