Maxat

Jobbat idag! Jag gillart :) Trött på att gå hemma och skrota. Tyson fick barnvakt av finaste moster Catrin och senare bästa mormor, dagis var nämligen stängt på grund av bombhot. Eller nä, var det planeringsdag? Något åt det hållet i alla fall.

Hittade på en asgod pastarätt till middag, Tyson höll med och allt! Undrar med spänning om vi någonsin kommer få äta den igen? Kanske att någon filmade mig i smyg och kan berätta vad jag slängde i? Jag vet att det var spenat för såsen var helt grön. Spänning, spänning.


Väckarklockan är satt på en helt okristlig tid så nu blir det sängen, PUSS GODNATT





Jätteliten, jättetrött herre

Ressugen

Jag är så sugen på att se lite av världen känner jag! Är otroligt logisk och har planerat in en resa till värme - NÄSTA sommar. Måste ju vara lite realistisk här haha, får bli lite Sverigesemester i år. Lär ju hinna längta så mycket efter utomlandsresa att det blir uteslutet att resan i fråga kan leva upp till mina förväntningar ;)
Faktiskt så är jag otroligt taggad inför svensk sommar också, vi missade liksom den grejen förra året. Regn dag ut och dag in i Manchester var våran sommar!

... när jag tänker efter känner jag mig rätt taggad på livet i allmänhet.
Bara en extra bonus att det faktiskt inte kommer vara kallt och isigt för evigt.




Tänk att man i antalet månader gäspande gick ut på balkongen på morgonen och skådade detta.
Av okänd anledning inte samma feeling när jag ser Handelsbanken här utanför.



PUSS, Godnatt!

Neverending disk

Idag har jag diskat, diskat och diskat. Känns det som i alla fall.  
Vi hann ut en sväng i solen också, men sedan gick jag hem och diskade. 
Dagens bakgrundsljud, "Rorri, en racerbil" Ja idag IGEN alltså.
Nu ska jag diska, HEJ.  



Ps. Livet är fantastiskt :)

Handledarkurs och sigtunamiddag

Imorse åktes det snabbt (läs; i panik) upp till pappan min för att dumpa litet barn, sedan drog jag ner till trafikskolan och genomgick handledarkursen. Äntligen gjort! Är riktigt taggad på att fixa körkortet, nu ska det tutas och köras gott folk!

Efter hämtning av litet barn drog vi vidare hem till mamman min som har fyllt år. Lite (läs; otroliga mängder) fika intogs. Grattis grattis vackraste mami!

Nu hemkomna efter supergod middag hos mostern min i Sigtuna. Vråltjut och ilska från trött liten kille komplicerade stundvis harmonin... Men trevligt och gott var det ändå, det tackar vi för!



Imorgon blir det mysdag tror jag bestämt. Lite film och kanske en snabbis till lekparken. För mycket ståhej idag tror jag, för mitt förkylda hjärtegryn ♥

Välkommen till världen lilla Alice!

Idag kom Alice Madicken Warebring till världen!! Grattis grattis vackraste, duktiga, bästa Marlene och Patrik! Längtar att få träffa underverket! Åh är så glad! Får nästan en tår i ögat här.



Annars så fy fabian vad det är tråkigt att vara sjuk. Är inte ens sådär fruktansvärt sjuk men kan inte jobba ändå för jag snorar och hostar så mucho, går icke för sig i restaurangservering, icke sa nicke... Och killen hemma från dagis klättrar lite på väggarna så ja. Hoppas hoppas att han låter bra imorgon så kan han hänga på dagis några timmar, inskolningen tog ju för bövelen precis slut ungen kommer ju glömma vad det handlar om.. Pigg och glad är han i alla fall, det tackar vi föööör :)


Nu ska sovas, PUSS

ojsan

Jag glömde att jag hade en blogg. Så konstigt, det trodde jag aaaaldrig när jag började skriva.

Jag har börjat jobba och Tyson hänger numera på dagis! (jaja, vet att det heter förskola) Det känns svinbra faktiskt, både jobb och dagisförskolanurserydaycarewhatever
Trött men glad mamma som får sakna lillfisen lite och lekrastad, glad unge som fått sakna mamma lite. AWESOME.  


Ja fast idag är vi hemma och snorar. 



 

2012

Tillbaka i min lägenhet och fullkomligt älskar den!! Tyson verkade känna sig hemma från första sekund så han kanske känner igen sig ändå, han var ju åtta månader sist vi flyttade härifrån.

Nu är det 2012 och är riktigt peppad, ska bli ett underbart år. Lugnt. Nyårsafton hemma hos Marlene och Patrik var mysigt, världens godaste middag gjorde de, med gazpacho (?) oxfile och kladdkaka. Nomnomnom.

Julen i Manchester gick över förväntan, mysig den med. Märktes att Tyson saknat "daddy".. Lite jobbigt kändes det. Men har ju gjort det som jag tror bli allra bäst för oss :) no regrets



"Things fall apart, so that other things can fall together"




Nu ska vi dra ut på stan en sväng (får man säga så när man bor i Märsta..? ;)
PUSSPUSS

RSS 2.0