voff!

Tentapluggar för fullt! Tur att man redan har godkänt på kursen utan tentan annars hade jag nog hyperventilerat hysteriskt vid det här laget. Trodde jag hade ganska bra koll men inser att det kanske inte var riktigt så vackert... testade att göra några internettest som ligger uppe och det ploppade upp flera förkortningar som kändes totaaalt främmande... känns fantastiskt, med tanke på att jag ska kunna dom och mycket mer till imorgon.

På gymnasiet hade jag ibland en förmåga att skärpa till mig och prestera väldigt bra på prov, relaterat till den lilla tid jag lagt ner på att plugga inför testet... tror att jag festade bort den och liknande förmågor på Gran Canaria hehehe. FAIL.

Igår gick jag till frisören för första gången sedan urminnes tider! Förra gången jag gick till en frisör var det faktiskt den allra första frisören i arbete, ni vet när yrket just började etableras? Typ.
Så, jag är alltså inte så långhårig längre. Trodde jag inte skulle bry mig men - jag sörjer faktiskt de där decimeterna som föll. Sjukt skönt dock, det är inte alls lika i min väg och er ju friskt och fräscht ut :) och hår växer ju, som tur är.

Nu ska jag hämta lilla "Taaaaaj-taaaaaaaj" som han numera ropar med jämna mellanrum. En liten kompis på hans dagis ropar nämligen så när han kommer, "Ty Tyyy..."
Små gullegrisar.
 
PUSS, peace out.
RSS 2.0