I tell you

Fixade just en sallad till matlåda imorgon. Tycker att jag sköljer salladen alldeles lagom mycket i vanliga fall men kom idag till en insikt om motsatsen. När jag öppnade påsen till salladen kröp nämligen vad som såg ut som en liten, liten, liiiten daggmask på ett av bladen. Den såg inte aptitlig ut. Slemmig, men INTE mättande - kände jag spontant. Den salladen fick sig en sköljning of a lifetime. Kommer förmodligen från och med nu ge all sallad the greatest sköljning of all. Masken såg inte god ut, I TELL YOU..

Lugn helg, myshelg. Var sur att jag inte kunde fixa barnvakt i lördags men känner att det var nog ganska bra ändå! Då hade jag ju missat den här mysdagen - det hade förmodligen blivit en ganska risig dag. Hängde först med bästa syster och Andreas en sväng och sedan kom min vackra Sandra på besök. 

Nu ska jag krypa i säng brevid det vackraste som finns, och sova gott. 



PUSS

  

hallihallåja

Nej nu är det dags att blogga lite. (Men då menar jag LITE.)

Midsommar var en vacker historia! Hängde i Sätunaparken med Catrin och Tyson, kikade på midsommarstång och åt jordgubbar och vindruvor (OKEJDÅ, vi smygåt brownies också - när Tusseman inte såg) Lillkillen var i extas över myllret av lekgalna barn på lekplatsen! Sedan gick vi hem till mors hus och försänkte liten unge i djup sömn medan vi intog mumsig silllunch i solen. Mot kvällen grillade vi med ett gäng på Dalgatan. Solen sken hela dagen - vad mer kan man önska av en midsommarafton?

Jo juste, jag ställde upp i Clarion Arlandas "talangjakt" och var väldigt nervös - var så stolt att jag ens vågade men det gick väl inte sådär lysande... Så fick jag just reda på att jag gick vidare! Hur coolt?!




Har säkert hänt allt möjligt sedan jag skrev här sist. Men skit i det. Låt oss blicka framåt! (Mot oändligheten - och vidare! ;)
Det är fredagkväll och jag är ledig i helgen, imorgon får jag träffa min syster, det är sommar... Tänker gå till sängs nu med ett leende på läpparna, det tänker jag.


PUSS

RSS 2.0