The rain is falling on my...

everything, really. Går att leva med då det varken blåser eller är sårskilt kallt. Så ser man det på så sätt är ju vädret heeeelt ok.

Skrev just ett långt inlägg som datorn valde att slarva bort. Så det här blir kort, har ju redan skrivit av mig hoho. Skriver i alla fall på min nya, fina dator! Kärlek till den. Den varken låter som en helikopter eller tar många minuter på sig att utföra instruktioner - tummen upp!

Tänka sig att Tyson nu är hela två år gammal. Varje dag gör han saker som fascinerar och skapar glädje, önskar jag kunde filma ALLT ibland. Varje liten fantastisk sak han gör, varje kärleksfull puss man får vill man fånga och spara. (De där gångerna man kommer på sig själv med att desperat ropa "Men SITT! SITT!" åt en vild liten nej-sägare om att han vore en olydig labrador, dom stunderna kan vi lungt låta gå till historien ;)

Idag har vi fyndat på loppis, hängt med finaste Catrin och ätit trevlig familjemiddag hos mamman min. Muy bien.

Nu ska jag kolla på Avatar och förmodligen somna i popcornskålen - är det inte bra med helg så säg?

Ärtan

Här om dagen satt Tyson och grävde frenetiskt i näsan under middagen. Börjar alltid fnissa när han petar i näsan, han ser alltid så förvånad ut. Typ "shit, kolla mamma! Ett HÅL, i mitt ANSIKTE.... undrar om jag kan få in hela fingret..?" Efter en stund insåg jag dock att han såg väldigt besvärad ut. Kollade efter och JOVISST, ungen hade petat upp en ärta i näsan. (Typ "Shit, ett hål! Är det menat till förvaring tro...?")
Kastade mig iväg och hämtade en tops som jag plattade till och fick tack och lov ut den lille rackaren. Puh.
 
Såååå Tyson är glad och ärtfri, ikväll kommer hans pappa hit från England och jag har pluggångest, efter EN vecka i skolan. (Dont get me wrong, SKITKUL att gå i skolan... men känner redan att jag hamnat efter min personliga plan.) Har ungefär en miljon grejer jag tänkt fixa med dage till ära. Lets do it.

slighty confused

Det här studerandet alltså. Känner mig för tillfället förvirrad. Oförklarligt förvirrad. Vet liksom inte vad jag ska göra av mig själv på den där institutionen? Haha löser sig väl när det kommer igång mer. Känner mig lite... borttappad, liksom.

Tyson har varit så glad idag lilla godingen min. Mitt under sin insomning (En heeel timme tog det... well well, bättre än två!) vrider han sig på sidan, tar tag i mitt ansikte och placerar bestämt en nappdold PUSS på halvsömniga mig. Sedan läggar han sig igen och fortsätter stirra i taket.
Vad skulle livet vara utan dig Tussemannen min? Din glittrande lilla själ sätter guldkant på denna jord <3

RSS 2.0